jongerenbijeenkomst

28 maart 2018

Gepost door: admin-alhijra

Volg ons!

Alhamdolilah, alle lof behoort tot Allah de Verhevene. Het zal een ieder van jullie niet ontgaan zijn dat aanstaand weekend het nieuwe Islamitisch Centrum Al Hijra in Leiden haar deuren opent voor haar achterban.

Met het oog op de opening organiseren wij zondag 1 april een jongerenbijeenkomst. Deze bijeenkomst zal geheel in het teken staan van de jongeren. Hierbij zal de jongerencommisie de jongeren voorzien van een presentatie met betrekking tot de visie en toekomst van de jongerencommissie.

Verder zal de interactie op een laagdrempelige manier centraal staan.ย  Zodoende kunnen de jongeren hun behoeften ventileren en met elkaar in gesprek gaan.

Daarnaast zullen er tevens rondleidingen plaats vinden waarbij het gehele centrum wordt doorlopen.

Achteraf kan er worden nagepraat onder het genot van een hapje en drankje.

Wil jij weten wat de moskee van plan is te doen voor de jongeren in de toekomst? Wil jij jouw mening geven? Wil jij jouw behoeftes delen?

En het allerbelangrijkste, wil jij een steentje bijdragen? Zorg dan dat je aanwezig bent!

๐Ÿ•Œ Islamitisch Centrum Al Hijra Leiden
๐Ÿ“ Ter Haarplein 1-5, 2321AB Leiden
๐Ÿ—“Zondag 1 april

๐Ÿ•  Na salaat Al-‘Asr (17.30)

Wij hopen jou dan te verwelkomen inshallah

Groet,
Team Al Hijra

Lid worden van de grootste moskee
van Duin en Bollenstreek?

"De gelijkenis van degenen die hun eigendommen op de Weg van Allaah uitgeven is als de gelijkenis van een graankorrel, (die) zeven aren voortbrengt, in iedere aar honderd korrels, en Allaah vermenigvuldigt voor wie Hij wil. En Allaah is Alomvattend, Alwetend."


(al-Baqarah 261)