jongerenbijeenkomst

28 maart 2018

Gepost door: admin-alhijra

Volg ons!

Alhamdolilah, alle lof behoort tot Allah de Verhevene. Het zal een ieder van jullie niet ontgaan zijn dat aanstaand weekend het nieuwe Islamitisch Centrum Al Hijra in Leiden haar deuren opent voor haar achterban.

Met het oog op de opening organiseren wij zondag 1 april een jongerenbijeenkomst. Deze bijeenkomst zal geheel in het teken staan van de jongeren. Hierbij zal de jongerencommisie de jongeren voorzien van een presentatie met betrekking tot de visie en toekomst van de jongerencommissie.

Verder zal de interactie op een laagdrempelige manier centraal staan.  Zodoende kunnen de jongeren hun behoeften ventileren en met elkaar in gesprek gaan.

Daarnaast zullen er tevens rondleidingen plaats vinden waarbij het gehele centrum wordt doorlopen.

Achteraf kan er worden nagepraat onder het genot van een hapje en drankje.

Wil jij weten wat de moskee van plan is te doen voor de jongeren in de toekomst? Wil jij jouw mening geven? Wil jij jouw behoeftes delen?

En het allerbelangrijkste, wil jij een steentje bijdragen? Zorg dan dat je aanwezig bent!

🕌 Islamitisch Centrum Al Hijra Leiden
📍 Ter Haarplein 1-5, 2321AB Leiden
🗓Zondag 1 april

🕠 Na salaat Al-‘Asr (17.30)

Wij hopen jou dan te verwelkomen inshallah

Groet,
Team Al Hijra

We verwelkomen je heel graag als lid
van Islamitsch Centrum Alhijra!

Meld je aan voor ons nieuwsbrief

* Verplichte velden

De maand Ramadan is die, waarin de Qor'an als een richtsnoer voor de mensen werd nedergezonden en als duidelijke bewijzen van leiding en onderscheid. Wie onder u daarom deze maand beleeft, laat hem daarin vasten. Maar wie onder u ziek of op reis is, een aantal andere dagen. Allah wenst gemak voor u en geen ongemak, en opdat gij het aantal zult voltooien en opdat gij Allah’s grootheid zult prijzen, omdat Hij u terecht heeft geleid en opdat gij dankbaar zult zijn.

“HQ 2:185”