Al Hijra’s Kinderfeest (kindereniftaar)

15 mei 2018

Gepost door: admin-alhijra

Volg ons!

Alhamdoullillah, alle lof behoort tot Allah de Verhevene.

De maand Ramadan is bijna aangebroken. Voor veel kinderen betekent dit dat zij voor het eerst een dag zullen vasten in de Ramadan. Om dit heugelijke moment te vieren, organiseert Islamitisch Centrum Al Hijra aankomende Ramadan een avond speciaal voor kinderen. Deze avond zal in het teken staan van gezelligheid, plezier en het gedenken van Allah subhana wa ta’ala.

De avond zal ingeluid worden door onze imam Youssef Ifiguiz. Vervolgens gaan wij verder met een quiz bestaande uit een 3-tal onderwerpen plus een finale ronde. De winnaars zullen een leuke prijs ontvangen. Wees niet getreurd als je niet wint, want iedereen gaat naar huis met wat leuks! De avond zullen wij afsluiten met een gezamenlijke iftar.

📅 Datum: 8 juni 2018
🕙 Tijden: 17.30(aanmelden) uur t/m 22.45 uur
🔢 Leeftijd: 9-13
📍 Adres: Ter Haarplein 1-5, 2321AB

We verwelkomen je heel graag als lid
van Islamitsch Centrum Alhijra!

Meld je aan voor ons nieuwsbrief

* Verplichte velden

De maand Ramadan is die, waarin de Qor'an als een richtsnoer voor de mensen werd nedergezonden en als duidelijke bewijzen van leiding en onderscheid. Wie onder u daarom deze maand beleeft, laat hem daarin vasten. Maar wie onder u ziek of op reis is, een aantal andere dagen. Allah wenst gemak voor u en geen ongemak, en opdat gij het aantal zult voltooien en opdat gij Allah’s grootheid zult prijzen, omdat Hij u terecht heeft geleid en opdat gij dankbaar zult zijn.

“HQ 2:185”