Mededeling

السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاته
outil

Beste broeders

Wij zijn op dit moment druk bezig met de afbouw van het nieuwe Islamitisch Centrum Leiden aan de Ter Haarkade in Leiden. We lopen helaas niet helemaal op schema. Ons streven is om in de Ramadan in een voltooid Islamitisch Centrum te kunnen bidden. Wij hebben uw hulp daarbij hard nodig. Naast financiële hulp hebben wij tevens fysieke hulp nodig in de vorm van elektriciens, loodgieters, tegelzetters, stucadoors, timmermannen etc. Ben jij hier een van of ken jij iemand die op vrijwillige basis wil bijdragen aan de realisatie van het Islamitisch Centrum Leiden? Heb jij zaterdag of/en zondag tijd voor deze nobele zaak? Neem dan contact op met ons door een bericht te sturen naar info@alhijra.nl  of telefonisch met broeder Abdelaziz tel nr: 0653702939

Moge Allah de Verhevene alle donateurs en vrijwilligers rijkelijk belonen. Ameen
Ps: U kunt ook een bijdrage leveren aan de afbouw van het Islamitisch Centrum Leiden d.m.v. dit bericht simpelweg te delen met uw kennissen.

We verwelkomen je heel graag als lid van
Het Islamitisch Centrum Alhijra!

“Voorwaar, de moskeeën van Allah worden slechts verzorgd door wie in Allah en de Laatste Dag gelooft, en die de Salaat onderhoudt en de Zakat geeft en die niemand vreest dan Allah. Hopelijk zijn zij degenen die tot de rechtgeleiden zullen behoren”


(Surah At-Taubah 9:18)