Mededeling

السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاته
outil

Beste broeders

Wij zijn op dit moment druk bezig met de afbouw van het nieuwe Islamitisch Centrum Leiden aan de Ter Haarkade in Leiden. We lopen helaas niet helemaal op schema. Ons streven is om in de Ramadan in een voltooid Islamitisch Centrum te kunnen bidden. Wij hebben uw hulp daarbij hard nodig. Naast financiële hulp hebben wij tevens fysieke hulp nodig in de vorm van elektriciens, loodgieters, tegelzetters, stucadoors, timmermannen etc. Ben jij hier een van of ken jij iemand die op vrijwillige basis wil bijdragen aan de realisatie van het Islamitisch Centrum Leiden? Heb jij zaterdag of/en zondag tijd voor deze nobele zaak? Neem dan contact op met ons door een bericht te sturen naar info@alhijra.nl  of telefonisch met broeder Abdelaziz tel nr: 0653702939

Moge Allah de Verhevene alle donateurs en vrijwilligers rijkelijk belonen. Ameen
Ps: U kunt ook een bijdrage leveren aan de afbouw van het Islamitisch Centrum Leiden d.m.v. dit bericht simpelweg te delen met uw kennissen.

Lid worden van de grootste moskee
van Duin en Bollenstreek?

"De gelijkenis van degenen die hun eigendommen op de Weg van Allaah uitgeven is als de gelijkenis van een graankorrel, (die) zeven aren voortbrengt, in iedere aar honderd korrels, en Allaah vermenigvuldigt voor wie Hij wil. En Allaah is Alomvattend, Alwetend."


(al-Baqarah 261)